Alla inlägg under juni 2008

Av Mary - 17 juni 2008 13:05

Ikväll gäller/smäller det! Ikväll får de inte tabba sig! Vi ska bänka oss i soffan och kika på matchen, Matheos dräkt kom igår och han har den redan på sig för att heja fram Italien till kvartsfinalen!!!

Av Mary - 17 juni 2008 12:57

Imorse när jag öppnade dörren och kom ut i trapphuset så fick jag syn på utströdda röda rosenblad, en röd ros och ett kuvert där det stod "Till amore jag älskar dig!". Detta var utanför grannens dörr, inte min... Men mina tankar fladdrade genast iväg och jag tänkte vad har han gjort för dumt?

Har han varit otrogen??? Sen kom jag på mig själv, varför måste han ha varit det? Han kan ju faktiskt vara världens romantiker och

hitta på en massa sånna saker...

Av Mary - 15 juni 2008 20:54
Hot Comments

Fick precis veta att vi ska få gå på bröllop i augusti... Skitkul, verkligen! Grattis till blivande brudparet!!!

Frågan är bara vad bröllopsparet vill ha i bröllopspresent... Jag är så dålig på sånt där, men jag ska nog komma på nåt! Förslag nån?

Av Mary - 15 juni 2008 17:07

Jag har under en tid haft en omröstning där man har fått klicka i vart man helst skulle vilja åka på bröllopsresa, resultatet är förvånansvärt märkligt! Det blev inte riktigt som jag trodde om vi säger så. Totalt har 30 personer röstat.


1. Mauritius med 16,7%

2. Maldiverna, Hawaii och Bora Bora  med 13,3%

3. Inrikes, Venedig & Västindien med 6,7%

4. Paris, Australien, Sardinien & Dubai 3,3%

5. Miami, Azorerna, Las Vegas, Argentina & Mexico fick inga röster


Det som förvånar mig mest är att man hellre åker på bröllopsresa inrikes än till Mexico till exempel. Mexico är en av de länder som jag varmt rekommenderar och kan tänka mig att åka tillbaka till!

 


Av Mary - 15 juni 2008 16:56

...på om jag skulle ta tag i köket och måla kryddhyllan och listen över kaklet. Det går ju inte så fort med våra små projekt, varken tiden eller orken verkar vara på vår sida! Jag ska iaf förbereda, skruva bort alla krokar och skit som tidigare boende satt upp och sen göra rent ordentligt. Sen är det ju bara o måla och det tar ju inte så lång tid, det är ju inte så mycket yta om man säger så. Sen är köket som nytt! Hahahaa. det enda som man skulle kunna tänka sig göra efter det är byta ut diskbänken mot en ny och bänkskivor i ek. Sen får det nog vara färdigrenoverat i den här lägenheten!! Jag var inne och kikade på 3:an en trappa upp, de har inte satt ut några bud där än, så man kanske skulle ringa och ge dem ett skambud...

Av Mary - 14 juni 2008 12:27

Imorgon tänkte vi gå på Gröna Lund, vi har inte varit där på evigheters evigheter och aldrig tillsammans av någon anledning. Vi har pratat om att gå dit men det har aldrig blivit av, sommaren är väl för kort antar jag... Vi hade planerat att åka dit imorgon och köra lite 7-kamp, åka lite, spela lite och äta nåt gott men det ser ju inte lovande ut om man tittar ut genom fönstret! Hoppas på bättre väder så vi kan gå!!!


Idag blir det en lugn dag, jag har städat lite, vilket behövdes kan jag säga, och senare ska vi iväg och äta med nonno och nonna och Karin förstås för att fira nonnos födelsedag, som egentligen var igår. Sen blir det fotboll ikväll, Sverige spelar ju, till och med jag ska se matchen! Kan passa på att erkänna att jag så Holland-Frankrike igår, det var faktiskt rätt kul, jag gillar när det händer mycket och det blir många mål.

Av Mary - 11 juni 2008 23:14

Äntligen har jag fått hem kläderna från Gangstar som jag ska börja sälja på homepartyn. Kläderna är hur söta, coola och praktiska som helst! Jag vill ha ALLT till Matheo, i alla färger och storlekar. De flesta kläderna är unisex men det finns även kjolar och klänningar.


Vill ni boka ett rea-homeparty får värdinnan 260 kronor att handla för samt en hemlig present, vilket alla får som handlar på partyt. 260 kronor till värdinnan att handla för gäller även om man bokar upp sig för ett augustiparty när höstkollektionen kommit.


Kläderna finns i storlekarna 0-6 år, gå gärna in på hemsidan och kika och kontakta mig om ni vill boka in ett party. Är det så att ni inte kan ha ett party eller bor för långt bort kan ni givetvis ändå beställa kläderna, då skickas de på Posten och frakt tillkommer. Ni kan maila mig om ni vill kika på kläderna, jag kan även maila bilder och priser!


Ta chansen och köp kläder till ditt barn, barnbarn, systerdotter, kusin, gudbarn eller vem det nu kan vara till.

Det är helt klart en uppskattad present!



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards