Alla inlägg den 10 juni 2008

Av Mary - 10 juni 2008 21:22

Matheo dyker igen,

idag dök vi tre gånger och visade pappa vad vi hade lärt oss.


Matheo sorgere ancora una volta, Oggi immersi tre volte e padre ha mostrato ciò che aveva imparato.

Av Mary - 10 juni 2008 21:18

Matheo övar på att få vatten över huvudet, mamma tar en liten vattenkanna och för över hans huvud.


Matheo pratica per ottenere l'acqua sopra la testa, mamma vuole un po 'třída, e sulla sua testa.

Av Mary - 10 juni 2008 21:16

Mamma hoppar med Matheo och det är visst väldigt roligt!


Mamma vai a Matheo, e si è dato grande divertimento!

Av Mary - 10 juni 2008 21:09

Sista babysimmet och Matheo har missuppfattat hanteln... Man ska inte äta upp den utan hitta balansen med den!


Ultimo babysimmet e Matheo hanno frainteso hanteln ... Singoli individui non devono mangiare, ma trovare l'equilibrio con essa!

Av Mary - 10 juni 2008 20:08

Kom precis in från visningen på 3:an en trappa upp som föreningen säljer. Beslutsångest!! Jag gillar planlösningen, den är exakt som vår fast ifrån köket är det ingång till ett extra sovrum. Det som jag inte gillar med den är att den har alla fönster ut mot vägen och balkongen har bara morgonsol. Vilket också var väldigt positivt med tanke på tt lägenheten var mycket svalare än vår som har sol hela dagen... Priset var nog heller inte så dumt och avgiften bara 600 kronor dyrare.

Av Mary - 10 juni 2008 18:47

Vi har precis kommit hem från sista lektionen babysim. Matheo sover som en stock nu, vi får se hur länge det varar... Idag var David med vilket gjorde det tusen gånger lättare att göra alla övningar plus att vi kunde både fota och filma. Vi körde på med de övningar som vi lärt oss och körde dyken som övning nr 2 idag, vilket var bra för då han inte Matheo bli trött. Det blev tre dyk totalt och det gick bra. När det var dags att gå upp skulle David hoppa upp på kanten istället för att göra som alla andra och anväbda stegen... Jag har nog aldrig skrattat så mycket och så länge i hela mitt liv! Badshortsen åkte ner och nästan hela rumpan syntes, tur att man är lättroad! Jag tror faktiskt att han tyckte det var lite pinsamt, och han som inte brukar tycka nåt är pinit... Och efter rump-flashen och duschen så pinkade Matheo ner hela David och hans kalsonger, så det var bara att gå och duscha igen och åka hem utan kallingar!


Matheo fick diplom för "Flitigt plaskande och lekande med badankor och full fart i simringen".


Så nu är det sommaruppehåll och de kör igång igen till hösten med fortsättningskurser, vi får se om vi ska gå, jag tror inte det. Rådet vi fick var att under sommaren köra på med "Här kommer vattnet" under sommaren och undvika pooler som är under 30 grader.


Abbiamo appena torno a casa da ultimo la lezione babysim. Matheo sonno come uno stock adesso, vedremo quanto tempo dura ... Oggi è stato con David, che ha reso mille volte più facile fare tutti gli esercizi più che potremmo entrambi sparare e sparare. Ha spinto a noi per gli esercizi che abbiamo imparato e che ha spinto dyken esercizio n. 2 oggi, che è stata buona, perché allora egli non ha Matheo diventare stanchi. Ci sono state un totale di tre immersioni ed è andata bene. 


Così ora è estate e che guida il backup e il funzionamento entro l'autunno con una maggiore formazione, vedremo se dobbiamo andare, non penso così. Il Consiglio abbiamo ricevuto è stata che durante l'estate con l'esecuzione in "Qui viene l'acqua" in estate ed evitare la piscina, che è inferiore a 30 gradi.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards