Alla inlägg den 1 juni 2008

Av Mary - 1 juni 2008 18:57

Gudmor Katarina häller upp dopvattnet.


Katarina acqua per il battesimo

Av Mary - 1 juni 2008 18:31

Gunnel Suneson, min arbetskollega, sjunger "Det vackraste" och inte ett öga är torrt!


Gunnel Suneson, i miei colleghi, cantando "Le più belle" e non un occhio secco!

Av Mary - 1 juni 2008 11:53

Nu verkar det som att det fungerar att ladda upp filmerna från dopet. Bättre sent än aldrig! Så fort de är uppladdade finns de alltså på sidan.

Av Mary - 1 juni 2008 11:32
Hot Comments

Igår kunde jag inte hålla mig! Jag brukar oftast kunna hålla mig från att säga dumma saker, några om-blickar-kunde-döda-blickar blir det titt som tätt, men att få ut sina aggressioner i ord händer inte så ofta... Iaf inte direkt riktat till den som orsakat mitt vredesutbrott.


Igår hände det iaf, och det kändes skönt! Jag skulle gå ut genom porten och utanför står en dam i 45-50-årsåldern (jag kanske har plussat på några år för att vara extra elak) som inte kom in. Jag tänkte jag trycker på knappen så kan hon väl öppna dörren åt mig, som har både vagn och hund. Men nej, förvänta dig inget av någon säger jag bara! Vad gör tanten om inte står kvar som ett fån, jag öppnar tillslut dörren för jag ska ju ut... DÅ passar hon på att gå in och släpper dörren så den slår igen. Det var då det hände, ur min mun kom "Ja det var ju jävligt schysst" och genast svarar hon med ett "Nemen ojdå" och står kvar som ett fån och ser på mig när jag öppnar dörren och tar barnvagn och hund ut.


Jag säger inte att jag inte klarar att öppna dörrar själv, det gör jag dagligen, flera gånger dagligen. Men livet skulle vara både enklare och trevligare om man hjälptes åt lite grann och den här tanten ifråga har säkert egna barn och förväntade sig säkert då att folk skulle hjälpa henne.

Av Mary - 1 juni 2008 10:33

Who let the dogs out?

Av Mary - 1 juni 2008 10:04

Jag och Matheo tog en tur förbi Långholmen igår kväll. Det var ju stå-upp där och som vanligt hur mycket folk som helst som picnicade. Jag var tvungen att köra på en hel del folk, över filtar och genom skog och terräng för att komma fram till det rätta stället. Jag hörde inte ett ord vad det skämtades om uppe på scenen och det var på tok för mycket folk för att försöka tränga sig in i folkmassan. Vi blev inte långvariga, dels var jag trött och även Matheo, så vi gick hem väldigt tidigt. Jag tänkte jag skulle gå till Liljeholmen och sen ta bussen hem, men jag missade bussen precis och det var ingen mening att vänta på nästa för jag skulle komma hem fortare om jag gick, vilket jag alltså gjorde. Det var så lugnt och skönt att prommenera om man jämför med stimmet från Långholmen. Sen somnade jag på soffan, som vanligt...



Matheo, e ho preso una rotta Långholmen ieri sera. E 'stata, naturalmente, stanno in là e, come al solito, la quantità di persone che preferiscono pic-nic. Ho dovuto girare su un sacco di persone, di coperte e attraverso boschi e terreno per arrivare nel posto giusto. Non ho sentito una parola su ciò che la barzelletta sul palco e si è sbagliato per le persone per cercare di sconfinare nella folla. Non siamo stati di lunga durata, d'altra parte, ero stanco e anche Matheo, così siamo andati a casa molto presto. Ho pensato che sarebbe andato a Liljeholmen e poi prendere l'autobus casa, ma ho appena perso l'autobus e non vi era alcun senso aspettare per il prossimo, perché vorrei arrivare a casa più rapidamente se sono andato, e pertanto mi ha fatto. E 'stato così calmo e bene prommenera quando confrontato con stimmet da Långholmen. Poi mi sono addormentato sul divano, come al solito ...




Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards