Alla inlägg under oktober 2008

Av Mary - 26 oktober 2008 21:46
MySpace Comments

..Idag grattar vi fru Alm och Kim på födelsedagarna.

Av Mary - 25 oktober 2008 13:06

Filip och Fredrik på Kanal5 är ju inte bara lite speciella! Och värre och värre blir det för varje säsong, det måste ju toppa den innan liksom... Men nu nu känns det som de har slut på bra idéer, har ni sett klippet från Boston Tea Party?? Jag tänker inte lägga upp den utan ni får gå in och kika på egen risk! Själv är jag en trogen tittare av Vem kan slå Filip och Fredrik, sånt är ju kul! Jag har sagt att David borde söka, men han är lite rädd för att vara med på TV... Men det är ju ändå mycket pengar det handlar om så jag kanske kan övertala honom... Nej, lägg ner Boston Tea party, det är ingen kul grej! De andra programmen är roligare!


http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/filipofredrik/article3616230.ab

Av Mary - 25 oktober 2008 12:43

Idag va vi på maskerad hemma hos familjen Alm. Mamma Alm fyllde 30 (!!) och minsting Alm fyllde 4... Jag hade klätt ut mig till fe och Matheo fick vara Milan-spelaren Kaká. Morbror och Anette hade köpt en Kaká-tröja till honom i doppresent, jag antar att den kommer användas flitigt när han har vuxit i den... När vi kom till festen så öppnade den galnaste syn jag sett på länge!! Vilken häxa!! Och värre blev det när pappa Alm visade sig, det tog ett tag innan jag såg att det var han... Bra sminkat!! Och han gick verkligen in i rollen, så himla kul! en fanns det ett par pirater, några häxor till, spöken, Pippi, smurfarna, ja you name it.


Värdparet på bild...

Av Mary - 25 oktober 2008 10:39

Hittade de här på https://www.pippilotta.se igår. Givetvis var jag tvungen att beställa ett par.

Av Mary - 24 oktober 2008 21:59
MySpace Comments

Eller säg åt mig vad jag ska göra!! Nu har jag lagt lillen, han somnade alldeles nyss av ren utmattning tror jag. David började natta honom strax före nio men han vägrade somna! David gav upp efter en halvtimme och jag tog över, skrikandet blev genast värre oh jag tror att jag numera lider av tinnitus! Höger öra har helt klart försämrad hörsel efter den här nattningen. Ska det ta sån här tid att natta honom och vänja av vid amning verkligen?? Jag behöver hjälp hur jag ska gå tillväga, för det är jag som kommer sköta nattningen också. De råd jag hittills fått är att jag ska låta David ta över nattningen helt men det har inte fungerat så bra, dels för att David inte vaknar på natten och att han inte alltid är hemma vid nattning. Så jag behöver tips och råd hur jag kan få honom och sova utan att ammas. Efter över en timmes konstant skrikande idag så gav jag efter och ammade honom tillslut iaf. Han vägrar att dricka välling numera... När vi började med mat och välling så fick han välling varje kväll och låg antingen i soffan eller i sin säng och ät till han somnade, helt ensam dessutom. Men nu förstår han väl att det är dags att sova och att han ligger där ensam eller nåt... Varför funkar inte sovknappen (näsan)?!?

Av Mary - 23 oktober 2008 10:38

Alla, eller en del var ganska oroliga när vi sa att vi skulle få barn med tanke på vår vilda Stella. Men så här bra går det, vi är inte ett dugg oroliga och rasen kallas inte för Nanny Dog för ingenting!

Av Mary - 22 oktober 2008 16:23

Jag ställde frågan: Vem är du som läser min blogg? Här är resultatet:


22,9 % tillhör familj/stjocka släkten

16,7 % vän/arbetskollega

60,4 % total främling


Totalt röstade 48 personer.

Av Mary - 22 oktober 2008 16:06

Annette och Leon kom på besök, de gick precis. Vi tog en låååångprommis, jag tog stackars Annette till alla områdets backar och vi var helt slut när vi kom hem igen. Då var det dags för fika och mellanmål. Sen fick Matheo och Leon leka på golvet, bollhavet verkade vara uppskattat av Leon. Mireya kom också över för att hälsa på Annette och Leon. Nu är jag tröttare än trött och hoppas på att Matheo håller sig lugn och somnar tidigt ikväll. Stella ligger redan och sover i soffan.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards