Alla inlägg under april 2008

Av Mary - 18 april 2008 20:55

Idag var hela familjen Elviersson-Sica på en dagstur till Mariefred, pappa David skulle fota drottning Silvia när hon delade ut "The World Children's Prize for the Rights of the Child" på Gripsholms Slott. Jag ville givetvis följa med för att ta med bebisarna på prommenad, det är ju faktiskt roligare att gå där man inte är så ofta! Mariefred är ju så mysigt också.


Medan pappa var inne och fotade i slottet gick jag in mot hamnen och den gamla staden, i hamnen tänkte jag att jag skulle passa på att fota lite i det vackra vädret. I hamnen så fanns det en liten strandremsa där jag tänkte att lilla puppan skulle få bada tassarna lite. Det kom en båt som tutade och gjorde en hel del vågor, detta skrämde livet av puppan som slet sig ifrån mig ut på den stora parkeringen. Tur att det inte var sommar och en massa bilar och folk. När båten slutat tuta och vågorna avtagit så kom Stella springandes emot mig med svansen mellan benen. Och jag som trodde att jag skulle få springa halva Mariefred runt för att få tag i henne. Ibland är hon riktigt duktig och vet vad hon ska göra!

Av Mary - 18 april 2008 18:55

Matheo har inte bajsat på över en vecka. Jag kan villigt erkänna att jag varit lite orolig, det låter ju inte särskilt nyttigt att inte bajja... Men vår distriktssköterka Anita säger att det inte är någon fara. Jag har provat en del knep och råd som jag fått men inget verkar funka på stackars Matheo. Men så läste jag på vårdguidens hemsida att päronmos skulle kunna göra susen.

Jag började ju bli halvt desperat och kilade givetvis iväg till affären för att inhandla päronmos, vi gav honom det och han verkade tycka om det. Han tyckte nog att det var lite surt men det slank ner. Stella var nog mest nyfiken och sugen på moset och slickade sig om munnen.

Av Mary - 18 april 2008 00:14

Idag fick Matheo lite päronmos som smakportion för att se om han kan få igång magen igen. Han har inte bajsat på en vecka...

Av Mary - 17 april 2008 18:40

Idag var Matheo, Stella och jag bjudna hem till mormor & morfar på lunch, mammas gamla arbetskollega Ella och hennes man Sten skulle också komma och de ville så gärna träffa Matheo. Morfar Kent ville så gärna komma och hämta oss hemma men jag sa att jag måste ändå ta ut Stella för långprommis på morgonen så jag kan lika gärna ta bussen till Liljeholmen och sen gå Liljeholmskajen, Årsta, Gullmarsplan, Hammarby Sjöstad, Alphyddan och sen framme.


Jag tog aldrig bussen hemifrån utan gick ner till Liljeholmen, längs Årstaviken på södra sidan och fortsatte till Hammarby Sjöstad. Där ringde jag morfar och berättade att jag var påväg och att jag var i Hammarby Sjöstad. Han höll nog på att trilla av stolen! Jag var svettig och trött och han erbjöd sig att komma och hämta oss. Men är man envis och har bestämt sig så går det banne mig, så jag fortsatte traska på. När jag prommenerat i 2 timmar och 20 minuter så var jag äntligen framme. Jag var helt slut men väldigt stolt att jag klarat av min lilla strapats!

Av Mary - 10 april 2008 20:22

Idag ska vi gratta farmor som fyller år! Vi ska fira henne med att åka till Sickla och fika, äta lunch och kika på nya gardiner till deras sovrum. Pappa David ska också komma och äta lunch med oss, får han bestämma blir det väl en köttbit på Texas Smokehouse i gallerian. Jag tackar inte heller nej till det, antingen en smaskig kycklingburgare eller också en Ceasar-sallad. Salladen kan jag verkligen rekommendera, den är hur god som helst!

Av Mary - 7 april 2008 20:17

Idag firas det 3 månader! Det firade vi med ett besök på bvc för första vaccinet. Det var inte så roligt med sprutorna, han fick en i vardera ben och skrek som en stucken gris, stackarn! Han kan tydligen få biverkningar så vi får se de närmsta dagarna hur han reagerat på sprutorna.

Av Mary - 7 april 2008 00:11

Idag var vi på BVC och fick första vaccinet. Matheo fick två sprutor, en i vardera lår. Den första gick ganska bra med den andra sved till ordentligt och han skrek som en stucken gris. De närmaste dagarna ska vi vara uppmärksamma på biverkningar som trötthet, feber o.s.v

Av Mary - 6 april 2008 21:05

Nu har jag bokat in min lilla storebror Pierre och hans dotter Sofia på vårt bröllopsäventyr till Amantea i södra Italien. Nu är vi ett stort gäng som åker, det ska verkligen bli kul! Jag längtar så, tänk att vi ska gifta oss! Flyget bär av den 25 augusti och vi blir borta en vecka. Tur att vi har Davids pappa som fixar och donar med bokningar och bröllopsplanerna, han är vår weddingplanner! Snart måste vi åka och ordna med ringarna, vi vet på ett ungefär vad vi vill ha, nu är det bara frågan om hur mycket de får kosta. David ville att vi skulle gifta oss på stranden i badkläder, jag tackade bestämt nej till det. Han har ju inte fött barn precis och inga problem att visa sig halvnaken! Vi får se vad det blir för kläder... En sak är säkert; det blir mer tyg än bikini iaf!!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards