Alla inlägg den 19 september 2009

Av Mary - 19 september 2009 14:27

Matheo sover i vagnen, Stella har hittat en varm solig plats på golvet och solar och David jobbar... Själv har jag varit lite duktig iaf, jag satte Matheo på cykeln och cyklade iväg till ICA för att handla och jag har putsat fönstren som man knappt såg ut igenom... Hur kunde de bli så skitiga??!!


Känns lite märkligt... Vi är billösa numer och det är en underlig känsla, jag har ju alltid haft bil ända sedan jag tog körkort... Men nu är det cykeln som gäller och den funkar bra som tusan. Svårare bara när vi ska storhandla... Jag tror vi har funderat klart och bestämt oss för en, om vi inte vinner på Lotto ikväll vid säga, då blir det nog en annan som David är vääääldigt sugen på... Men jag försöker hålla tillbaka honom lite och menar på att vi måste ha ett större boende också och då måste vi se till att vi inte belånar oss för mkt på en j-kla bil!!! Som för övrigt aldrig är en särskilt bra affär!


Vi har även gett upp hoppet om hus, jag vet inte om jag har skrivit om det tidigare, men nu är det iaf så. Jag har letat lägenhet som tusan men budgivningarna verkar komma igång igen och det budas hej vilt! Därför har vi beslutat oss för att köpa en nyproducerad lägenhet... Vi ska gå på förhandsvisning den 27:e och se om det verkar vra ngt för oss, men det tror jag. Är man med från början får man ju välja tillval också vilket inte är helt fel... Det fasta priset kan nog gå upp x antal kronor med tillvalen man gärna vill göra! De har inte satt ut några priser för tillvalen än men jag skulle gärna vilja ha rostvaror, eller jag menar rostfria vitvaror... Braskamin, annat klinkers på hallgolvet, kanske även i badrummet... Ja jag skulle väl kunna radda upp en massa men braskaminen är iaf given! Mysfaktor på hög nivå!!! Det gillar vi!


Nu vaknade lillen, ses & hörs!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards