Alla inlägg under november 2010

Av Mary - 8 november 2010 17:54

I dag så hämtade David och Matheo mig på jobbet. När vi satt i bilen så satt Matheo i baksätet och pratade och pratade. Han sa bl.a att nu var alla med i bilen (även fast Stella inte var med) och att vi inte fick glömma Matheo, för han är ju viktigast ut av allt! Hur gulligt är inte det??? Mer rätt än så kan man ju inte ha... Känns skönt att han vet att han är vår världefullaste tillgång!

Av Mary - 7 november 2010 19:51

I dag sken solen, men det var kallt som tusan. Då får man drömma sig tillbaka till sol & värme för att orka med hösten och vintern!


    

              

Av Mary - 4 november 2010 17:23

Matheo har alltid gillat att sparka boll. Innan han ens kunde gå ha morfar lekt med boll, övergått till att sparka och kasta. Vilket har resulterat i att idag är Matheo en hejare på att sparka boll, han skjuter både hårt och har ett bra sikte. Nu tänker ni kanske att så säger alla föräldrar om sina barn, de är så duktiga på ditten och datten, men jag börjar misstänka att vi har en liten fotbollstalang i Matheo då många oberoende har påpekat att han är duktig, till och med att han har bra kroppskontroll som vi fick höra när vi var i Turkiet. Senast idag var det en av fröknarna på dagis, som har hand om de äldre barnen som sa att Matheo är jätteduktig för sin ålder! Så kanske vi har ett blivande Milanfotbollsproffs i familjen?? Ingen skulle bli lyckligare än pappa David.


          

Av Mary - 3 november 2010 19:25

Stackars Stella, hon har precis blivit opererad. I förra veckan så var vi ute och hon pep till i skogen men sprang sedan vidare och lekte. När det var dags att gå hem så ville hon inte gå och vägrade stå på höger framtass. Jag bar henne hem och David tog henne till djursjukhuset dagen efter. Där röntgades hon och det konstaterades att hon hade en lilltå som gått av, den avbrutna delen låg löst i tassen. Operation rekommenderades då de inte kunde säga om det skulle läk eller inte. I måndags opererades hon och är numer världens ynkligaste hund, med tratt, bandage och allt. Men hon har varit jätteduktig! Jag får ge henne smärtstillande och vi har fått byt bandage på henne, inte för att det har varit helt lätt, det krävs att man är två!! Nu hoppas vi bara på att hon blir helt återställd, PRONTO!


  


Av Mary - 3 november 2010 19:03

Både i går och i dag fick jag skäll för att jag är dålig på att uppdatera bloggen, frågan kom upp "har du lagt ner bloggen?". Det känns INTE bra, måste verkligen bli bättre på att skriva... Men det är svårt att få tiden att räcka till, så mycket man vill göra.

Härmed lovar jag att bli bättre på att uppdatera bloggen, punkt slut!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards