Alla inlägg den 12 maj 2009

Av Mary - 12 maj 2009 14:13

Jäklar vilken konstigt/trist väder det är! Man får ju ta på sig vinterjackan för att inte frysa!! Och det ska vara maj... Ja ja nog klagat på det svenska vårvädret!! Vi har precis kommit hem från öppna förskolan i Älvsjö. Matheo slocknade i sin vagn på vägen hem därifrån och sover fortfarande. Men så smidigt det var att ta bussen dit! Det kunde man ju inte tro! Och tack gode gud för snälla personer som vill hjälpa till att lyfta in barnvagnen i bussen!! De är inte många men de som finns räckkte gott till idag! Oftast är det ju ciytbussarna som går här runt ikring men ibland så kommer en sån där gammal missanpassad (fniss) buss och så står man där om ingen vill hjälpa till. Visst det går att ta sig in och ut ändå men det är inte helt lätt, och särskilt inte om man har en massa att bära eller Stella med sig.


På öppna så lekte Matheo med några av barnen och fastnade mest för rutschkanan som vanligt, om och om igen skulle han åka. Sångstund var inget för honom, han sprang mest omkring medan de andra barnen satt i ring kring förskolelärarna. Efter någon timmer så ställde sig Matheo vid grinden och började vinka, då förstod man att han ville gå... Han hade tröttnat på barnen som sprang omkring och busade. Vi gick och käkade lunch med Malin och Milton och följde med dem hem sen.

Av Mary - 12 maj 2009 07:13

...brukar man ju säga. Tyvärr är det inte så alla gånger! Matheo har haft en rad olika nappar som bara varit liggande ända tills vi åkte till New York och Jamaica. Av någon anledning så blev han nästan besatt av napp under semestern. Detta fortsatte även när vi kom hem och har väl blivit lite bättre då vi inte låter honom ha den jämnt. En efter en har napparna försvunnit spårlöst, vi letar och de brukar komma fram förr eller senare. De kan återfinnas på lite underliga ställen som i bollhavet, lådor, Stellas korg för leksaker osv. Men i förrgår så försvann sista nappen och vi kan inte hitta någon napp.


I förrgår när Mireya var här så fick jag för mig att den kunde vara i högtalaren, han brukar stoppa handen där och vi lyfte upp högtalaren och visst! Där skramlade det! Vi försökte få ut det, eller åtminstone se vad som kunde gömmas där inne men icke! Vi tog t.o.m fram skruvdragaren... Det slutade med att vi gav upp. Men igår tänkte jag ge mig på ett nytt försök och stoppade in handen i den och där fanns en penna, megabloks-klossar och en wii-kontroll. Jaaa, du läste rätt en wii-kontroll!! Ingen napp alltså, men det skrammlar fortfarande där inne så det kanske ligger en napp där eller två...


Ett bra tillfälle och sluta?? Ja visst men det är inte helt lätt, Matheo går med hela handen i munnen när han vill ha nappen och är väldigt kinkig. Jag tror vi ska stå på oss ett tag till så glömmer han snart den där nappen!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards